Post by diigemareccheck on Feb 3, 2022 15:50:39 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
Velmi špatný. Dějová linie je matoucí a pro malé děti těžká
pokaždé, když si to stáhnu, prostě zhasne a nedovolí mi hrát hru
Tak to je moc pěkná hra. Líbí se mi to moc, ale nejvíc se mi líbí offline režim. Kvůli offline hraji déle. Měli byste přidat další postavy a postavy, které můžeme použít, a nové zbraně 😊
Replika hry, kterou jsem si kdysi užíval na svém desktopu, nicméně mobilní verze je trochu zklamáním ..ovládání je příliš volné a mám pocit, že hry jako takové nelze hrát na mobech nebo kartách s jejich omezenou velikostí obrazovky ..díky za pokus
Tato hra je úžasná, tato hra je plná dobrodružství! To bylo moje dětství, když jsem to tak hrál. Ale problém je v tom, že je trochu krátká, ale přesto je to opravdu zábavná hra, v roce 2010 byla super populární a někde jinde, než v obchodě Play, byla jedničkou. A to je vše, co k této hře musím říct
Docela dobrá hra. Díky tomu si mé dětství vzpomíná na dny, kdy jsem na webu hledal luxusní kalhoty, a když jsem je teď viděl v obchodě Play, donutil mě si je nainstalovat. Tato hra mě stále vzrušuje
Hodnotím tuto hru 2 hvězdičkami, protože tato hra je skvělá, měla by být hodnocena 5 hvězdičkami, ale v této hře je problém, že nemůžeme získat tužku nebo více zbraní, abychom mohli bojovat a dokončit 7. úroveň, což je úroveň pirátů
Tato hra je mnohem lepší na webu newgrounds. v aplikaci přidali tolik zbytečných secitonů a ubrali tolik mechaniky. dokonce změnili úrovně, které tam byly předtím. toto je jiná hra než fpa world 3 a ještě horší. NENÁVIDÍM TUTO APLIKACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Při zakoupení plné verze není možné vrátit peníze!
Je to tvrdé, ale TAK COOL ZÁROVEŇ
Usnadněte si některé kapitoly
Je to paráda
Hodnotím to 5 hvězdičkami, protože je to zábavné, ale je to super duper zábava s gamepadem, protože ovládání je jednodušší a já jsem hráč na ovladač, můžete to přidat na PS4
Fancy Pants Adventures stáhnout zdarma pro Android: nejnovější verze pro váš telefon ... Licence Zdarma; Vyžaduje Android 4.1 a vyšší; Kategorie Arkádové
Mafia City Mod Apk (neomezené drahokamy / peníze)
Nejde stáhnout...
Co je smyslem hry? Vypadá to, že vývojář měl úžasné nástroje k vytvoření opravdu skvělé hry a špatně je používal. Bez života a nudy, vše, co děláte, je běhat, skákat a opakovat. Opravdu jsem chtěl tuto hru mít rád. Zklamaný
Desne dlouho se to nacita :/
Není to dobré, ale ani špatné
Miluji animace a to, jak je ZDARMA jít do dveří v podkroví. Je to úžasná hra!!!!$!👍👍👍😋😋😘😘
Je to úžasná hra jako Rayman, ale ještě lepší. Můžete přidat kreativní režim, abyste si mohli vytvořit své vlastní úrovně. online režimu si můžete vytvořit online přátele a pozvat své přátele na své úrovně. a nové režimy jako PvP a fotbal a podobné věci. prosím přidejte věci, o které jsem se ptal, miluji hru😀.
Můj tablet to může hrát, ale po 10 minutách se zhroutí a nemůžu se dostat přes úroveň 2, bez ohledu na to, jak dobrý jsem.
Zábava, má dobré místo
Opravdu dobrá hra, když vás nebaví tak vás nechápu
Super .
Hry jsou v pořádku, ale reklamy jsou to, co mě dostává
udělejte super luxusní kalhoty zdarma, pls
Prosím , tato hra je velmi zábavná . Vy lidé musíte hru aktualizovat, abyste do ní přidali další světy obsahující souboje s bossy. BUDE TO ZÁBAVA!!!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Při hraní této hry jsem se bavil. Bylo to nostalgické. Moc se mi líbí ty 2 světy navíc, když dokončíte hlavní příběh. Celkově hodnocení 5/5
FNF vs Fancy Pants 2: Režim Friday Night Funkin, kde Boyfriend rhythm battle Fancy Pants, klasická flashová postava, ze hry Fancy Pants Adventures.
Úžasný! Skvělá hra, nevyžaduje internet, velmi málo reklam a opravdu zábava! Tato hra má rozkošný příběh a je to dobrá hra pro každého, kdo má rád výzvy a dobrodružství!
I would rate this as a 2* hotel by North American standards but who needs a fancy room when you're outside most of the time. No bouncing on the beds
Dobrá hra, ale byla příliš krátká a nemohl jsem získat náhradu. Stále chci vrátit peníze, protože jsem za tuto hru utratil 4,99 $.
Jen stisknu play a pak ven, doufám, že další aktualizace nebude chyba
Na telefonech s 120hz displeji běží dvakrát rychleji, takže je nelze hrát
Je to skvělá hra a znovu zažívá chvíle ve Fancy Pants, když to bylo na Macu a PC. Jen bych si přál, aby existovala možnost přiblížení, protože vše je malé. Perspektiva rámečku je ve srovnání s počítačovými verzemi větší a to je na telefonech extrémně hůře vidět. Jen si myslí, že to zničí účel průzkumu a dobrodružství, pokud dokážete vidět tajemství tím, že se vzdálíte o pár pixelů. Sotva vidím postavy a jsem blízko zraku. Není to dobré na oči.
Příliš mnoho reklam způsobuje, že je frustrující vidět jednu každých 20 sekund od opakování mikrovýzvy. Od spuštění se nic nezlepšilo.
To je nostalgické a úžasné!
je to super hra ale blbí je to že já se hrozně bojím pavouků.
Stáhl jsem si hru a stiskl start, když se mi najednou spustil zpět na domovskou obrazovku, znovu načtu aplikaci a stane se to samé, opravte to, chci hrát tuto hru
hra spadne po stisknutí start
Jsem rád, že mohu znovu zažít svou oblíbenou hru z dětství. Ovládací prvky jsou plynulé a jen zřídka narazím na problémy. Sbírání je tam, animace, zábava, humor, všechno je perfektní.
Fancy Pants je úžasná hra, která je velmi zábavná a je velmi těžká Líbí se mi ten mír, ale musíte sledovat jeho skok, zvláště na pavouky. Nesnáším, že vás jen vykopnou z dámského papíru Líbí se mi Líbí se mi, jak umíte dělat salta vzad a podobné věci, takže tě miluji, abych dělal Fancy Pants Adventures, abys opravdu miloval Boha, takže buď nejlepší, kdo opravdu miluje Boha
Jsem tak naštvaný, že nesnáším výzvu s míčem 😠😡😠 Kéž bych ho mohl držet rukama
Skvělá hra, hrál jsem ji na počítači, ale nejsem fanouškem ovládání na mobilu, je to všechno příliš blízko u sebe, možná když uděláte možnost zvětšit dotykové ovládání, bude to lepší zážitek
Dřív, to byla nejlepší hra na PC je hrozně kreativní a super,prostě boží tuhle hru jsem našla az dnes 6.7. 2017 už jsem na ni zapomněla a i když ji nehraju,jsem ráda že jsem na ni narazila 😇 👱 👗 👢 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Mafia City Mod Apk (Unlimited Gems / Money) - Mafia City je název extrémně notoricky ... Fancy Pants Adventures MOD (nakupování zdarma).