Post by diigemareccheck on Feb 3, 2022 15:47:39 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Driving School : Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Driving School : Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب استقامت بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Car Driving School : Car Games 2022 version ▞▞▞
بازی خیلی بدی است من بازی را خیلی دوست ندارم چون نوع من نیست رانندگی بد است که فکر می کنم من هستم و بله بنابراین وقتی در این بازی هستید به شما می گوید چه کار کنید مانند اینکه به شما می گوید توقف کنید در یک چراغ قرمز یا یک چراغ زرد ما می دانیم که یک چراغ قرمز و یک چراغ زرد برای من چیست، بسیار آزاردهنده است، بنابراین بله، برای من واقعا آزاردهنده است، من به این یک ستاره می دهم III نمی دانم این بازی برای آن چیست؟ واقعاً به من کمک نمی کند برای هر کاری رانندگی کنم و من 20 سال سن ندارم، می دانم جوان تر هستم
گوسفند و گوساله ای که اسمت علی الهی هست،حرومزاده یک مادر صد پدر لنگه به لنگه خب چرا فحش میدی؟اخه مادر به خطای گوه میخوری با اون همه کسه جنده اون که به اونهایی که نصبش کردن هم فحش میدی،تو و امثال.تو از تربیت خانوادگی محرومین بدبخت همه کس لاشی
چرا همش من هر جا هر کامتی را در مورد بازی میخونم روش نوشته فحش میدم اون یکی میگه فحش نمیدم بابا بسه دیگه بازی خوبینیس خیلی ماشینش آروم میره
کونی
خیلی کسل کننده بود، فقط باید به چرخش و توقف ادامه دهید و سپس پارک کنید.
بازی خوبیه ولی بهترش کن
بد بد. خیلی کیری ن بابا عالی از اون روز به بعد که من بازی شا نصب کردم رانندگی عالی شده
خوبه ولی چرا سرعت ندارع 🥲
بدترین بازی دنیا.وقتی این بازی رو انجام میدم 1 بازی رو با دیدن گرافیکش دانلود کردم ولی وقتی بازی رو بازی کردم اطلاعاتم رو هدر دادم پس پیشنهاد میکنم این بازی رو پایین ندید
بازی خیلی خوبه اما دنده به شماره 6 نمی رود
یعنی واقعاً بده اصلاً گول عکساش نخورد کیلومتری ندارد ای کیفیتشم افتضاح نیست
تابتفوتفدبه👌
بازی خوب! این بازی شگفت انگیز و شگفت انگیز است. این فوق العاده گرافیکی است. جالب است.
You want to learn how to drive the car like a professional and a licensed driver then you are at the right place learn all vehicles driving in this car
100% مثل ماشین واقعی چیزهای خوب است
پارکینگ ماشین معمولا بازی مهارت های رانندگی ماشین در این بازی های رانندگی واقعی برای دریافت بازی رانندگی شما است
رانندگی ماشین بهترین بازی است از هر سطح رانندگی نهایی لذت ببرید به نظر من یکی از بهترین بازی ها است
این بازی بسیار زیبا است و می تواند رانندگی را به شما آموزش دهد
این بازی خوب است که من 1 ساعت بازی می کنم اما ماشین های بیشتری اضافه می کنم
علی حتماً نصب کنید🙏🙏🙏💋
دانلود Retro Car Driving School: Real Car Simulator 2019 APK
من برای این بازی ویدیو خواهم ساخت
من عاشق این بازی هستم، عالی است شما بچه ها باید این بازی را امتحان کنید
این بدترین بازی دنیاست.هیچ کس این بازی را دانلود نمی کند.بازی بسیار بسیار خشن، بد، جعلی
بازی فوق العاده! من فقط فکر می کنم باید چیزهای تسخیر کننده بیشتری وجود داشته باشد
فقط به منقار گیر و رفتن
این بدترین بازی ای است که تا به حال دیده ام، کاملاً متفاوت از تبلیغات است. این فقط یک بدترین زمان و داده است. داده های خود را ذخیره کنید یعنی y 1 ستاره
ریدم تو کیفیتش گول عکسش رو نخورید
این بازی خیلی خوب برای رانندگی خوب است
بازی خوبیه ولی دنده ای نیست
این برنامه مانند یک ماشین واقعی بسیار زیبا است
Driving School پیدا کنید.
علی تویی که فحش میدی مگه مجبوری نصب کنی میخواستی نصب نکنی پس دیگه الکی گی نخور
این بازی فوق العاده است اما هیچ هارن plise شاخ در این بازی قرار نمی دهد
Android.
سلام دوستان گول عکسارو نخورید بازی بدرد یه پنج ساله میخوره من حرفی ندارم
ثلیث
عالی ترین باز جهان
بسیار خوب برنامه خوبی 👍 جوان من آن را دوست ندارم خیلی آن را 3 ستاره ✨
عملکرد آن بسیار عالی است و هیچ مشکلی ندارد و سطوح زیادی دارد
بازی خیلی خیلی قشنگیه هیچوقت فکر نمیکردم با کمتر از 100 مگابایت بتونم این بازی رو دانلود کنم 🎮 با تشکر از توسعه دهنده برای تجربه روان.
بازی بسیار زیبا و گرافیک فوق العاده
🤗😐🤔افلقیمالمهصاطااایابطزفثبثتملز ابوبزویط
بد نیست
کس ننننننننننننننتپبی. مادر با این بازیت. کس مادر خیمال