Post by diigemareccheck on Feb 3, 2022 15:44:41 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها ژنراتور همه ▞▞▞
▞▞▞ Asphalt 9: Legends 2022 version ▞▞▞
بازی عالی! سرگرم کننده، آرامش بخش و اعتیاد آور عاشق گرافیک! فقط ای کاش خود برنامه خیلی بزرگ نبود! ممکن است مجبور شوم آن را حذف کنم (و نمیخواهم، اما ممکن است مجبور باشم). 😶😓💜 *آه می کشد* ..
بازی به من اجازه نمی دهد وقتی در صفحه بارگذاری هستم بازی کنم، احتمالاً باید روزی 11 ساعت منتظر بمانم تا این بازی را انجام دهم، اگر این بازی دقیقاً مانند A8 بود بهتر بود، به نظر من A8 بهتر از A9 بود. چون در 8 زمان کمتری برای بارگیری در 9 طول می کشد، مثل 1 کوئینتیلیون ثانیه بارگذاری می شود، این بازی را آفلاین کنید تا مجبور نباشم این بازی را دوباره دانلود کنم،
خیلی بد چون هر هفته باید2/61 گیگ بخاطر آپدیت بدی که هر ماه میشه 10/44گیگ 😔😔
تبلیغات زیادی بعد از مسابقه می آید و این آزاردهنده است. قبل از این آپدیت خوب بود اما بعد از آپدیت تبلیغات زیادی داشت.
واقعاً منزجر کننده است که این بازی در هر دقیقه تبلیغات را نشان می دهد ... و به دلیل این تبلیغات این بازی را حذف می کنم.
به غیر از مبارزات بدست آوردن ماشین های مناسب و اگر صبور هستید و فقط از مسابقه دادن لذت می برید این بازی عالی است. لیگ سندیکای جدید یک مکمل عالی برای بازی است.
خیلی خصیص و نا عادلانه اگه میخوای بازی خوبی داشته باشی باید پول بدی بازی ماشیناش و کارهاشو و بقیه چیزاش گرونه و پولم به اندازه کافی نمیده ولی در کل گرافیکش خوبه.
بازی خوبی است لطفا تغییر آهنگ را شروع کنید
بازی در realme c12 من بسیار تاخیر دارد این دستگاه 3 گیگ رم 32 گیگ داخلی مشکل تاخیر بسیار در گوشی من است. خوب کار نمی کند. من فقط 2 ستاره دارم.
این بازی حتی از نید فور اسپید هم بهتره پیشنهاد میکنم حتما نصبش کنین
بازی ترفند شگفت انگیز. 😎👍🤙☺️🥰😍💗❤️💕 Asphalt-9 بهترین بازی 🎮 در جهان است 🌎🌍 . اما، بازی آن بسیار اکشن است. اما، این شگفت انگیزترین بازی ترفندی است 🎮
شما بچه ها واقعاً باید اشکال را مانند تبلیغات، آموزش برطرف کنید و 5 ستاره برگردید
Legends یکی از بی نظیرترین بازی های اتومبیلرانی موبایلی است که در ادامه استقبال فوق العاده از بازی آسفالت 8 ، توسط یکی از بهترین کمپانی های بازی
خوب نیس چون حک نیس وسخته بازی کردنش دیگه همه چیژش عالی
قیمت ماشین هارابیارید پایین توروقرآن قسمتون میدم
در حین بازی چند نفره نمی توان به سرور بازی متصل شد لطفاً این مشکل را برطرف کنید
Dnt زحمت و دانلود...پشتیبانی کامل از p2w.. 0% شانس برای f2p.. فقط برای ppl که پرداخت می کنند
بازی از کیفیت اگه خیلی بالاست ولی فوق العاده بازی فانتزی شده و حتی رو حالت اتومات قدرت ماشین سبز باشه هیچ کاری هم برنده میشه و قدرت ماشین قرمز باشه باز کلانده ای خلاصه خیلی فانتزی شده و فقط بخاطر نتی که حرومش دارم بازی میکنم. من و اصلا رازی نیستم و پیشنهاد نمیکنم
لطفا رانندگی خودکار را در حالت آنلاین حذف کنید😐
مشکل/مشکل صدا در تلفن بازی من ZTE NUBIA REDMAGiC 6S PRO.. در حین پخش صدا شنیده نمی شود. این بازی عالی است اما سیستم صوتی فوق العاده امگا ناامید کننده است.
بازی خوبیه ولی زیاد بازی کنی ازش زده میشی لطفا یک کاری کنید که قشنگ تر بشه یعنی کیفیتش بالا ترم بره وگرنه زیاد بازی کنی زده میشی
بازی خوبیه اما باعث میشه مشکل کرش بازی برام پیش بیاد این اتفاق میفته
خفنه آخر فقط اولش که انتخاب میکنی مسابقه چند دور باشه تا همون میمونه و نمیشه راندو تغییر داد.
legends را دانلود کند.
تخمیه نصب نکنین ، فقط میتونین ماشینو چپ و راست کنین ولاغیر 😒😴
این بازی ثابت میکند که بازیهای رایگان هنوز هم میتوانند شگفتانگیز باشند. آهنگهای منو بهترین هستند و گرافیک بازی از نمودارها خارج است.
من قبلا از یه سایت دانلود کردم حالا میگه آپدیت میخواد . از تو همینجا میشه اپدیت کرد ولی فایده ای داره ؟ بازی آپدیت میشه از اینجا؟ ممنون میشم جواب بدید
😀
بازی آسفالت | Asphalt 9 اپ استور ایرانی آیفون - سیب ایرانی
ای گاه تو دهن سازندش اصلا نمیاره بالا سیستم گوشیم هم قویه 🤬🤬🤬🤬 با فیلتر شکنم رفتم نیومد 🖕🖕
بازی خوب است، اما آنها می توانستند رانندگی را در رتبه قرمز نگه دارند، بنابراین شما همچنان می توانید در زمانی که ماشین شما خیلی کم است، رانندگی کنید. رتبه زرد منطقی نیست، لطفاً آن را برای من اصلاح کنید، حتی اگر رتبه قرمز رانندگی کردن سخت تر باشد.
چرا هر روز آپدیت ۲ گیگی میخاد این چخبره مگه
چرا برای ایران تحریم شده است؟ مشکل شما با مردم ایران چیست؟
خوبه 👍
عالی! ماشینهای بیشتری که هرگز به دست نمیآورم. دکمه ای به ما بدهید تا ماشین های قفل شده را مخفی کنیم. پیمایش بیش از حد در چیزهایی که ندارم.
بررسی به روز شده، اکنون 30٪ پیشرفت شغلی ... هنوز فکر می کنم این بازی یک تن سرگرم کننده با گرافیک شگفت انگیز است. با این حال...من به دیوار برخورد کردم..نمی توانم پیشرفت کنم مگر اینکه طرحی برای ماشین های خاص تهیه کنم یا ماشین های موجود را آماده کنم. مشاهده در دسترس بودن برای انجام این کار یا در فروشگاه نیست، گران است یا طرح های اولیه کافی نیست. این چیزی است که در مورد بازی های مسابقه ای ناامید کننده است، اگرچه من آنها را دوست دارم. شما گیر می کنید. یا پرداخت کنید، منتظر بمانید یا کار کنید. سایر مدهای بازی جالب هستند اما به زودی شکست دادن حرفه را فراموش کنید.
آقا نصبش کردم ولی وارد بازی نمیشه باید فیلتر شکن وصل کنم یا نه لطفا راهنمایی کنید 🙏🙏