Post by diigemareccheck on Feb 3, 2022 15:38:37 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Витривалість генератора чит-коду ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
Не подобається.Блістири швидшко закінчуються.Нуднувата трохи
На жаль, я збираюся видалити цю гру. Я був дуже далеко в грі, але, мабуть, жоден з моїх успіхів не був збережений, навіть якщо я пов’язав його з Facebook. Я не можу повернути нічого з цього, і гроші, які я витратив, щоб допомогти мені, були витрачені даремно. Я дуже розчарований. Кнопка "зв'яжіться з нами" - це просто глухий кут. Я натискаю її, знаходжу проблему, втрачений прогрес, і все, що говорить, це те, що ви можете отримати допомогу, натиснувши кнопку зв'язатися з нами або що завгодно. Так багато для отримання допомоги.
Я м’яко одержимий... ще більше одержимий! Проте хотілося б, щоб варіантів «декору» готелю було більше. Крім того, «Щоденне обертання» відбувається, коли я використовую енергію, щоб знайти приховані об’єкти, через що я НІКОЛИ не можу отримати свої спінові монети!!!! Я завжди повинен вийти (X), щоб продовжити, і я не можу крутитися знову. В основному, "Daily Spin" - це марна трата з моєї сторони. Тим не менш, Hidden Hotel — чудовий додаток, що викликає СИЛЬНУ залежність 😉👍
Надто багато реклами.
Розчарований неможливістю знайти предмети на рівні 1. У мене було дуже добре, а потім на зірковому рівні 1 ставало важче, чим глибше я потрапляв у готель. Мені пощастило, якщо я можу отримати один бал, щоб виконати одне завдання за день. Я думаю, що підсилювач і енергетичні запаси занадто дорогі, і що погіршує ситуацію, так це те, що доведеться платити 950 за додаткові 45 секунд. Я, мабуть, не витримаю.
Коли я почав, ми отримали 15 енергії для перегляду реклами. Потім він знизився до 10, тепер це 5. Колекції були вкрадені і ніколи не замінені. Товарищи по команді не отримують повну частку від командних завдань. Припускається, що в клубі буде максимум 50, а деякі мають 54. Що далі? Мені дуже подобається ця гра, але не крадіжка та зміна кількості призів. Не намагайтеся казати мені, що ви втрачаєте гроші і вам доведеться скоротити кількість відданої енергії або вкрасти колекції. Поводьтеся з гравцями правильно, вони будуть правильно ставитися до вас.
Доброго дня гра просто суперова мені дуже подобається. ❤️❤️❤️
Я займаюся цією грою вже більше року, і останній тиждень у мене не було вільного часу. Я отримую винагороду за 30 або 60 хвилин, але вона ніколи не з’являється. Що відбувається?
Загалом дуже хороша гра. Я все-таки виявив недолік дизайну з парою сцен: іноді постійний фрагмент декорації є таким же, як окремий прихований об’єкт, який ви повинні знайти. У ресторані вам доручено знайти чайник, а інший чайник насправді є частиною постійного декору на столі. В іншому потрібно знайти подушку, але інша подушка є частиною декорації. Це потрібно виправити, оскільки це помилково віднімає секунди від квесту.
Це чудова гра, АЛЕ після нового оновлення вона перестала пропонувати відео для підказок і монет, які допомогли мені пройти через кімнату та очистити її, щоб рухатися до зірок. Я не рекомендую оновлення.
Доброї ночі. Гра чудова, але після останнього оновлення заходила в гру два рази і все було в нормі. Щойно стало і замітило, що пропали монети, зірочки та пройдені рівні, хоча дизайн готелю та завдання залишилися без змін. Можна якось вирішити цю проблему?
Раніше це була чудова гра, і було чудово, що вони збільшили енергетичні сюжети зі 120 до 480. Розробники: якщо ви збільшуєте енергію та збільшуєте гру з 15 енергії до 60, то енергію потрібно поповнювати з більшою швидкістю (спробуйте поповнювати на 20 за раз), товаришам по команді потрібно віддавати більше 25 енергії, обертове колесо для додаткової енергії не повинно бути менше 60, і навіть перегляд відео має давати приблизно 20 енергії кожен. Інші ігри, які роблять це більш справедливо, і ви втрачаєте гравців через них
Я б рекомендував цю гру всім. Це велика загадка і гра пошуку в моєму варіанті.
Граю з самого початку. Розробники в погоне за деньгами і заробітком зробили абсолютно неможливим ігрою. Все візит, постійні баги. То енергія не нараховується, що оплачений анлим пропадає. Я глава клуба. Наш клуб зараз в турнірі був на 1ом місці. НИ ОДИН ІГРОК не може зайти в сеть. Не можете справитися - не робіть глючних оновлень!!!
Я оновила,чому мені пише знову оновити додаток?
Hidden Hotel: Miami Mystery icône. Hidden Hotel: Miami Mystery Tilting Point · 1.1.73.1. FreezeTag Online icône. FreezeTag Online EOAG · 4.563.
Класна
Підходить для всіх iOS пристроїв: iPhone, iPad, iPod. ... Hidden hotel Miami mystery - вирушайте оглянути старовинний покинутий готель, залишений вам у
Мені подобається, що ви можете грати в нього офлайн, і він має різні способи пошуку прихованих об'єктів, але мені не подобається, що на ньому є силуетні зображення, просто покажіть, яке саме зображення нам потрібно знайти, і це мене дратує, навіть якщо ви граєте в гру і, можливо, не вистачило часу, щоб ви не могли заповнити зірку. Начебто покласти трохи в зірки. Це вже досить важко, оскільки наповнюється.
Енергія так мало
Цікава гра, проте кілька розійшлися з тим, що після виходу з "пошуку предметів" втрачаються зірочки
🙂
мені дуже подобається гра, дуже класна.
Мені подобається гра, але іноді мені доводиться видаляти та перевстановлювати гру, і цього разу я втратив свій 24-годинний необмежений бонус. Інакше це чудова маленька гра.
The rule of translating the names of hotels, guest houses, ... The latter constitute some hidden meaning, which is mostly not quite explicit and
Дуже крута гра
Ця гра досить хороша, але поки що у мене було кілька проблем. 1.) Я вибрав підлогу, який хотів, третій варіант, але незважаючи ні на що, за замовчуванням завжди використовується перший. 2.) Я щойно полагодив фонтан, і на мить він був добре, але після рівня він знову виглядав зламаним. 3.) Я очистив підлогу від розливу води, і вода повернулася ще до того, як вона була зроблена! 4.) Мені не подобається, як ви можете пройти рівень і не гарантувати зірку. Концепція мені подобається, її потрібно трохи змінити. Дякую!
Кого мене повернули самий початок гри ?
Спершу гра цікава. Зірки заробити і предмети знайти час вимстачало. Тепер одне розчарування. Хочеться навіть удалити. Можливо Ви щось зміните?
Я так далеко пройшов у грі, але потім вона хоче просуватися вперед або завантажуватися 3 рази, мені довелося починати всю гру знову.
Гра сподобалася, коли я вперше завантажив її приблизно 2 або 3 місяці тому. Так багато змін було внесено в користь розробників додатків. Вони жадають грошей і постійно відбирають у нас енергію, щоб грати. Спочатку колекції змінюються лише на 30 енергії (які неможливо зібрати всі необхідні предмети в першу чергу), а тепер кількість енергії, яка витрачається лише на ОДИН раз. Все, щоб змусити вас купувати більше енергії за реальні гроші. Так розчарований. Видалення
Мені дуже подобається гра. У мене виникли проблеми із виконанням завдань. Це було виправлено. Я намагався надіслати електронну пошту кілька разів різними способами, щоразу отримуючи повідомлення про помилку. Я думаю, що щось відбувається з МОЄЮ електронною поштою, тому що я надіслав електронного листа комусь, не пов’язаному з цією проблемою, але не вдалося. У будь-якому випадку..Моя проблема була вирішена! Дякую!
Разработчики, а что це таке? після вашого оновлення, грати просто не має сенсу( у мене немає слов.... скажіть, плиз, сенс, тоді колекцій, якщо вони тепер нічого не дають.... а в клубі заряд енергії 25? і що з ним робити? якщо не змінити удалю игру....
Descargar Філворди українською APK [1 MB] (✓ Gratis) - Juego Філворди українською - Última Versión. ... Hidden Hotel: Miami Mystery.
Чудово! Чому ця гра перезапустила її з самого початку? Я був наполовину чому зробив! Просто хотів би пограти в гру, але завантаження займає 10 хвилин! Інші мої ігри починають! Забери зірку!
Miami is an international destination with easy access from Europe. ... The Photo Publishing Experience of WordPress For iOS to Facebook and Twitter</a><br
Я б поставив грі більше зірок, якби не знадобилося так багато часу, щоб отримати нове життя, кількість монет, необхідна для гри, незалежно від того, наскільки високо ви отримаєте в цій грі, ви ніколи не отримаєте винагороду, якщо ви не придбаєте монети, які не тривають довгота. Навіть коли ви виконуєте платіжний оберт, ви ніколи не отримуєте нічого, крім 25. Чим вище ви отримуєте, граючи в гру, ви повинні отримати більше монет і життя. Я не буду купувати іншу річ для цієї гри. Якщо будуть внесені зміни, це може бути гра на 5 зірок або вище.
Ось останнім часом гра зупиняється, коли намагаються щось оновити. Це дуже засмучує. Я видаляю/встановлюю, щоб перевірити, чи це працює.
Forget, Hi-Fi, Hiatus, Hibria, Hidden Hospitals, Hidden Orchestra ... Hot Hot Heat, Hot Natured, Hot Sugar, Hotel Books, Hotel Neon, House Of Pain, Houston!
Шановні розробники! Гра непогана, але через деякий час починається все з початку!!! Тільки майже відбудував готель, як все зникає і гра починається з самого початку!!! Будь ласка, щоб щось з цим! Допоможіть вирішити цю проблему!!! Буду дуже вдячний!
Складніша, ніж зазвичай, гра з пошуком об’єктів із типовою грою на ремонт. Час надається іноді скупо, але, можливо, я просто повільний. Садова сцена для побічної гри для мене набагато складніша. Ви граєте кілька сцен, щоб отримати 1 шанс на ремонт.
... us a hotel for two hours and then shuttle back to a flight 12 hours later! ... but only got it for my flight to italy and not the flight back to miami.
Чудова гра просто немає слів!!!!!!!!
Або ви віддаєте перевагу готельним іграм, де вам потрібно будувати, проектувати та реконструювати? Hidden Hotel: Miami Mystery поєднує в собі пошукові,
such as the Bonaventure Hotel and the Creative Artists Agency, ... exactly these models are an empty background on which the mystery of death unfolds.
Я думаю, що ця гра набагато краща за інші, подібні до Homescapes. Моя проблема з грою в стилі Match 3 полягає в тому, що вони, як правило, підсилюють складність до того, що ви витрачаєте так багато енергії, намагаючись завершити одну головоломку, і вам доведеться використовувати бонуси та витрачати гроші. Я припускаю, що це природа головоломок «Знайди об’єкт», але складність ніколи не здавалася занадто високою. Я погоджуюсь, що рівні споживають занадто багато енергії, але ви отримуєте її досить швидко і це чудова казуальна гра.
nline-personal-loan/]Article[/url] Tune to Air apple/android Bluetooth ... ed-states-courses-in-human-resources/]8[/url] Miami Valley 4 Wheelers Spring Swap
Статистика. Hotline Miami ... Посилання. Apocalypse Hotel - The Post-Apocalyptic Hotel Simulator! ... Borderlands DLC: The Secret Armory of General Knoxx
Це хороша гра. Мені подобається грати. Але мені не подобається, що є рівень, коли ви отримуєте лише одну хвилину, щоб знайти всі предмети. Крім того, вони змінили ліміт енергії зі 110 до 480, що добре, але кожна гра змінювалася з 15 енергії до 60 енергії. Тож вона насправді нічим не відрізняється від 110. Можливо, я видаляю цю гру лише через обмеження часу в одну хвилину для нової частини. Я не можу це зробити.