Post by diigemareccheck on Feb 3, 2022 15:29:35 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Asian Cooking Games: Star Chef 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę, ale zatrzymuje się na poziomie 90. Zaktualizuj swoje rzeczy, abym nie musiał odinstalować tej aplikacji. To jedna z moich ulubionych gier. Chodź, zrób więcej niż 30 poziomów, już je ukończyłem i robię teraz dodatkowe zmiany, żebym mógł nadal grać w tę grę. Potrzebujesz nowych restauracji i o wiele więcej poziomów, to śmieszne?
Kalendarz - Biuro Prezydenta Dzielnicy Queens
Dobra
Po ukończeniu pierwszego do światów następna restauracja nie otwierała się i zmuszała mnie do powrotu i zagrania wszystkich drugich zadań i nadal się nie otwierała. To była fajna gra, ale to ją zrujnowało. Nudzę się grając w kółko to samo bez możliwości awansu.
😒😒😒😒😒😒😒.
new cooking games - Fond of wander
Bardzo podobała mi się ta aplikacja… Ale celowo dałem 2 starty, ponieważ programiści nie dotrzymują swoich zobowiązań… Powiedzieli, że co 10 dni będą dodawane nowe poziomy i minęło ponad 20 dni, ale jeszcze nie jeden poziom został dodany.... Z drugiej strony, około 3 dni temu dostałem aktualizację tej aplikacji i myślałem, że musi zostać dodany nowy poziom, ale tak się nie stało... Więc dlaczego do cholery była aktualizacja pod warunkiem.. Naprawdę rozczarowany, czas na odinstalowanie aplikacji.
Hej ... oceniłem tę aplikację na 5 gwiazdek w poprzednim tjme również ... j zaktualizowałem tę grę dzisiaj ... ale nie otwiera się, mam na myśli, że po prostu zawiesza się na 90% i nie przechodzi do 100% ... jestem nie mogę zagrać w tę grę pls..rozwiąż mój problem..żebym mógł zagrać w to ponownie. Oceniono 5 gwiazdek, ponieważ mam nadzieję, że rozwiążesz mój problem
Najlepsza aplikacja do gotowania, jaką do tej pory znalazłem. Poziomy nie są śmiesznie trudne ani zamknięte za zaporą. Uwielbiam to, że możesz łatwo kupować przedmioty, których potrzebujesz, aby awansować, po prostu zarabiając monety, powtarzając poziomy. Jest jednak sporo reklam, ale zazwyczaj trwają 5 sekund, chyba że obejrzysz jedną, aby zdobyć nagrody.
Koniec z aktualizacjami po 3 restauracjach?
Gram w tę grę już od minuty. Na początku nie byłem w tym zbytnio zainteresowany, ale z biegiem czasu uzależniłem się od tego. W tej chwili jestem na 86 poziomie. Zdecydowanie jedna z najlepszych dostępnych gier kulinarnych. Nie wiem, jak trudna będzie gra, gdy pokonam kolejne poziomy, ale w tej chwili nadal jest to przyjemne doświadczenie.
Gra na 5-tke ale co dalej kiedy będzie będzie następnych lvl??
Nie można zapisać postępu
Grałem w wiele gier kulinarnych i zdecydowanie jest to najlepsza, w jaką grałem. Fajnie jest móc ulepszać i nie kosztuje to mnóstwa monet. Gorąco polecam tę grę. Nie mogę się doczekać, aż nowa restauracja będzie gotowa. Indyjska restauracja była fajna.
Gry planszowe · Gry zręcznościowe · Karty i gry karciane · Gry edukacyjne · Puzzle i układanki · Artykuły szkolne · Plecaki i torby szkolne · Tornistry
pobierz najnowszą wersję Canton Chinese Restaurant apk od ChowNow - najszybszy - darmowy - bezpieczny ... Chinese Food Court Super Chef Story Cooking Games.
Ogólnie uwielbiam tę grę, ale natknąłem się na problem. Jestem na 15 poziomie, na którym właśnie odblokowujesz swój pierwszy dopalacz. W ogóle nie lubię być zmuszany do używania dopalacza. Czy można to naprawić? Chciałbym móc zachować moje wzmocnienia, gdy będę ich potrzebować.
Uwielbiam tę grę, ale kiedy zamierzasz otworzyć inny świat? Skończyłem z Japonią na poziomie 150. J odwiedzam grę, aby sprawdzić kolejne poziomy.
Co się dzieje? Gra nie działa, wszystkie zamówienia są zepsute, to jak przecięta na pół i nie pokazuje zamówień
Super😀
Zabawa zabawa zabawa. Nawet moje fortepiany uwielbiają grać. Ukończyłem każdy poziom trzema gwiazdkami i CZEKAM, aż skończycie restaurację Tandoori. Więc pospiesz się Proszę, bo trochę się nudzę, odtwarzając świat, który ukończyłem. Dziękuję
Ta gra naprawdę opiera się na naszych własnych umiejętnościach. Nie zmuszają nas do wydawania pieniędzy. Musisz tylko ulepszyć swoje produkty i przybory, a także możesz zarabiać pieniądze na poprzednich poziomach.
To naprawdę lepsze w porównaniu do innych gier kulinarnych, w które grałem. Nawet trudne poziomy można pokonać nawet bez dopalacza, o ile narzędzia są ulepszane. Próbowałem innych gier kulinarnych, które mają poziomy niemożliwe do pokonania bez dopalaczy i są bardzo trudne do zdobycia bez ich zakupu
Mam zapas 270 dlaczego.
Gra jest najlepsza, jaką znalazłem, ale denerwuję się, ponieważ kiedy jesteśmy w trzeciej restauracji, mamy dużo diamentów, tak jak ja miałem 200, ale do końca pierwszej gry ostatecznie tak się dzieje, ponieważ 27 dlaczego, ponieważ ludzi jest mniej, a pieniądze powinny być wysokie, więc aby dostać 3 klientów musimy dać 30 diamentów i kiedy klikam, aby obejrzeć reklamę, nie wyświetlają reklamy, ale kiedy wracam do świata, wyświetlają reklamę 😡
Pobieranie Cooking Joy - Super Cooking Games, Best Cook! apk Cooking Joy - Super ... Pobieranie Asian Cooking Star: New Restaurant & Cooking Games apk
Ta gra potrzebuje lepszego sposobu na szybsze zdobywanie nagród, wciąż mając nadzieję na szybkie przyznanie 5 gwiazdek.
Twoja gra jest zbyt niesamowita, ale problem polega na tym, że gdy klikniemy dowolny element, nie dociera on do klienta, dlatego nie jesteśmy w stanie wygrać poziomu. Myślę, że powinieneś popracować nad tym problemem, w przeciwnym razie ta gra jest bardzo dobra.😊 😊.
GraGra.pl: Zagraj w darmowe gry Cooking Games ✓ Zagraj w darmowe games online na GraGra ... Samantha Plum: The Globetrotting Chef ... Delicious Asian Sushi.
Kids can roleplay a chef in a kitchen full of tasty foods and ingredients! ... Heck, this is a Japanese game we are talking about, so expect lots of bizarre
Za dużo reklam. Reklamy pojawiają się co trzy mecze. To po prostu denerwujące.