(Android) Stumble Guys: Multiplayer Royale cheat code nelimitat pietre prețioase
Feb 3, 2022 15:23:28 GMT 1
Post by diigemareccheck on Feb 3, 2022 15:23:28 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nelimitat pietre prețioase ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Acest joc este atât de bun încât mă joc cu frații și prietenii mei, poți avea o piele rară și epică.
Îți placeeeeeeen acest jocmmmmmmeeeee🤪🤪🤪
Dacă nu ești try harder 0 sanse sa câstigi. Jocul nu e facut pentru distracție.
Acest joc este foarte drăguț Foarte competitiv Aspectul exterior al interfeței grafice este frumos, dar sistemul de operare întârzie puțin după ce apăsați ceva, altfel acesta este cel mai bun joc
Grozav
Tip
Joc bun, dar oferiți 15 pietre prețioase pentru vizionarea a 3 reclame. De asemenea, puteți face 1 anunț = 15 pietre prețioase și puteți oferi 10 reclame în fiecare zi. Acest lucru va facilita obținerea de pietre prețioase și va activa sg pass și debloca skin-uri. Și nu pot juca noua hartă, așa că Vă rugăm să petreceți personalizat sau Un mod în care puteți juca harta pe care doriți să o faceți. Dragă. Kitka Games (Răspunde-mi)
Este un joc bun și totul nu este corect pentru că unii oameni au emote-ul pumn și sărut și pot doborî oamenii de pe hartă.
este atât de întârziat și există o grămadă de erori, plus sunt pe computer, așa că încercați să faceți niște mișcări și pentru computer, cum ar fi aswd pentru a muta sau tastele săgeți pentru a muta și bara de spațiu pentru a sări
Acest joc este destul de distractiv și am câștigat deja câteva meciuri în prima mea zi. Singura mea problemă, pe care o voi schimba stelele dacă se rezolvă, este harta rasei canon. Dacă ești lovit direct de deasupra, ești împins pe hartă. Eram pe primul loc și eram pe teren plat. Nu ar fi putut fi dat jos. Am trecut DREPT prin pământ, făcându-mă să pierd runda. Completează bs. Vă rog să vă uitați la asta.
Unul dintre cele mai grozave jocuri pe care le-am văzut este complet integrat, dar sper ca Royal Bass să fie mai lung și puțin mai dificil și să adauge un server în Orientul Mijlociu și să adauge limba arabă. Acestea sunt singurele deficiențe care există.Jocul este legendar din toate punctele de vedere 😃،Pe lângă hărți, sper că veți adăuga hărți suplimentare într-o actualizare, de exemplu, la prima aniversare a jocului, adăugați 5 hărți deodată. Acest lucru va fi grozav și va îmbunătăți experiența
Super jocul
Cea mai bună clonă de toamnă a băieților disponibilă în Playstore... nu există nicio îndoială, dar motivul pentru care i-am dat 3 stele pentru că are doar 3-4 minijocuri și mă plictisesc foarte tare după câteva meciuri!! are si problema ping-ului
Stelele sunt doar pentru grafica din joc
Stumble Guys: Multiplayer Royale APK · Stumble Guys: Multiplayer Royale: 0.33: 2021-12-03: Download XAPK. 5. Mobile Legends: Bang Bang APK
Cu câteva săptămâni în urmă, cumpărasem un permis de poticnire din contul meu. Câteva zile mai târziu, am actualizat jocul și a doua zi după actualizare, resetarea permisului de poticnire... Așa că îi dau 1 stea din acest motiv... Nu am putut revendica întregul permis de poticnire. Ar trebui să existe un sistem în care permisul de poticnire anterioară ar trebui să poată fi revendicat celor care l-au cumpărat anterior.
Acesta este un joc foarte interesant, dar uneori trișează cu jucătorul. De asemenea, trișează cu mine, în prima rundă trece 16 jucători. Joc un meci care ne arată că este nevoie de 16 jucători pentru următoarea rundă, dar este nevoie de 13 jucători doar pentru următoarea rundă.
Cam zgârciți și jocul are multe buguri(lre multe) ~nu merită mai mult de 3 stele~
Îmi place foarte mult jocul, dar poți, te rog, să faci ceva în privința blocării. De asemenea, vă rog să remediați problema
Cea mai proastă conexiune la rețea se încarcă, se încarcă, se încarcă mereu... Așa că, vă rugăm să o actualizați
Da!! Îmi place acest joc... Dar este risipă de zi... pentru că dacă ai vizionat 5 reclame pentru skin într-o zi, obținem întotdeauna un skin duplicat... nu este real... vă rog să vă rog să elimin viitorul duplicat din joc. .. scoate-l prost....
♥️♥️♥️
Urăsc jocul ăsta pentru că voi faceți doar trei runde și altcineva câștigă în locul meu și mi se fac buguri și mă aruncă de pe mapa
Super joc, îmi place să joc, dar costul trecerii de poticnire este mai mare, de aceea am pus 4 stele. Când îl coboară, pun 5 stele
Bun gameee sunt mai bine decât tine
cel mai bun
O stea pentru că există o eroare .Când dau sa vad o reclama sa primesc 15 diamante sau sa primesc caracter ,îmi spune sa accept termeni dar eu i am acceptat .
Este un joc de top, dar uneori am probleme și se blochează pe ecranul de conectare, chiar dacă am wifi
frumos joc, vă rog mai multe noi pe hărți, de asemenea, cred că este mai bine să aveți un joc mai lung (poate 5 runde) cu mai mulți jucători de la început 😄
Jocul este ok, dar jocul este, evident, o înșelătorie de toamnă și poți juca doar 2 sau 3 jocuri și nu sunt mulți jucători unde în toamnă sunt 50 de jucători cred.
Cel mai rău joc de pe pământ
Acesta este un joc frumos
Acest joc necesită atât de multă rețea bună, așa că dacă există unele probleme de rețea, atunci este imposibil să joci acest joc.
#46 în Acțiune ... Stumble Guys is a massively multiplayer party knockout game with up to 32 players online ... New Stumble Passes, first one starts 6.12.
Acesta este cel mai prost joc pe care l-am jucat vreodată în toată viața mea, primim aceeași hartă de fiecare dată și de fiecare dată când suntem eliminati vine harta noastră preferată, urăsc atât de mult acest joc, încât este timpul să ne oferiți opțiunea de a selecta hărțile de pe al nostru și vă rugăm să vă actualizați jocul și să adăugați o carte de cameră/personalizat și vă rugăm să adăugați că ar trebui să avem prieteni și am putea raporta sau bloca un jucător, de asemenea, am putea împinge jucătorii astfel încât să cadă și de fiecare dată eu și prietenul meu Eshika ar trebui să câștigăm doar jocul la revedere joc!!
Absolut oribil Nu am putut nici măcar să joc primul nivel, am rămas în întârziere și mi-am prăbușit TELEFONUL pentru 5 minute, joc îngrozitor, nu-l cumpăra
Ie frumosa grafica nu se mis"a cu greu
NextGen :: Page 10 :: TopicMd - Forum din Moldova
Hotă Wolser WL-TR 60 AGB
Hello kitka games, sunt un jucător vechi al acestui joc și îmi place foarte mult asta, toate lucrurile sunt bune în acest joc, dar am o problemă pe orice alt mobil, asta nu se întâmplă, dar se întâmplă doar în oppoa37 când terminăm primul runda Abu când jucătorii eliminați cad înainte de runda a 2-a, deoarece se încarcă foarte lent și întârziat din cauza asta nu pot juca runda a 2-a, a treia etc. va rog sa remediati aceasta problema..
Îmi place că este multiplayer, pas grozav. Ar putea folosi mai multe plăci. Și ar fi bine dacă ar fi puțin mai ușor să obțineți mai multe costume